رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

«رافائل گروسی» رسماً مدیرکل آژانس شد

«رافائل گروسی» رسماً مدیرکل آژانس شد «رافائل گروسی»، امروز در جلسه ویژه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به‌عنوان مدیرکل جدید آژانس برای یک دوره چهارساله مورد تأیید قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروسی پس از تأیید در جلسه امروز (دوشنبه) آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بعنوان مدیرکل جدید آژانس سوگند یاد کرد.

 

این دیپلمات آرژانتینی از روز سوم دسامبر (12 آذرماه) رسماً کار خود را بعنوان ششمین مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از آغاز بنیانگذاری این سازمان در سال 1957 تاکنون، آغاز می‌کند.

 

رافائل گروسی در جلسه ویژه کنفرانس عمومی آژانس بعد از انتصاب رسمی بعنوان مدیرکل جدید این سازمان گفت: «آژانس یک نهاد قدرتمند با یک مأموریت منحصر به فرد است و من می‌خواهم اطمینان دهم که این نهاد، با تمام توان خدمت‌رسانی می‌کند».

 

وی ادامه داد: «عملکرد‌های ما حوزه‌های بسیار متنوعی را پوشش می‌دهد که شامل دارو، کشاورزی، انرژی، تغییرات اقلیمی و عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای می‌شود. فعالیت‌های آژانس برای تمامی کشورهای عضو و شهروندان آنها حائز اهمیت است».

 

گروسی، 58 ساله، پیش از این در بین سالهای 2013 تا 2019 بعنوان سفیر آرژانتین در اتبریس و نماینده این کشور در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دیگر سازمانهای بین‌المللی مستقر در وین فعالیت داشت.

 

وی در سخنرانی خود تأکید کرد: «آژانس امروز بیش از هر زمانی اهمیت پیدا کرده است. مدیریت من بر چالشَهای فعلی همچون ممانعت از گسترش سلاح‌های هسته‌ای، تقویت رشد و مقابله با تغییرات اقلیمی متمرکز خواهد بود. برای رسیدن به این اهداف، ما تلاش‌های را بیشتر می‌کنیم و راههای جدید و خلاقانه‌ای برای تقویت مدیریت آژانس کشف خواهیم کرد».

 

گروسی هم‌اکنون جانشین، «یوکیا آمانو» مدیرکل ژاپنی پیشین آژانس می‌شود که در 18 ژوئیه 2019 (27 تیرماه) درگذشت. آمانو در سال 2009 بعنوان مدیرکل آژانس منصوب شد. پیش از او، «محمد البرادعی» از مصر، مدیریت آژانس را برعهده داشت که در بین سالهای 1997 تا 2009، این سمت را برعهده داشت.

 

«هانس بلیکس» از سوئد در بین سالهای 1981 تا 1997، «سیگوارد اکلوند» از سوئد در بین سالهای 1961 تا 1981 و «استرلینگ کول» از ایالات متحده آمریکا و د ر بین سالهای 1957 تا 1961، ریاست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را برعهده داشتند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار